Donderdag 29 november // Maak indruk met je bedrijf // Kom ook!

Francien van der Wardt – Gendi Design

Op 29 november geeft Francien tijdens de // Tussen de Sporen borrel // bij DenDolderCS een presentatie over haar Stappenplan voor Ondernemers en hulp bij campagnes voor je bedrijf. Een logo, huisstijl en website moeten naadloos aansluiten bij jouw visie, diensten en producten.

Als geen ander verstaat Francien de kunst van indruk maken.

17.00 uur inloop DenDolderCS
17.30 uur presentatie Francien
17.45 uur Borrel, netwerken, kletsen

“Door de huisstijl stap voor stap te ontwerpen, komen de kosten niet in één keer, maar gefaseerd. Als startende ondernemer heb je alleen met mij te maken, waardoor de lijnen kort zijn. Ik kan me goed inleven in jouw situatie omdat ik niet lang geleden zelf ook een startende ondernemer was.”

Bent u (startende) ondernemer of kent u ondernemers attendeer hen dan op deze mogelijkheid bij DenDolderCS op de meet-up om kennis te maken met deze ervaren grafisch vormgever. Francien neemt je mee door een aantal stappen om zo geholpen te worden met je branding van je eigen bedrijf.

Ook voor bedrijven die al langer werken aan naamsbekendheid kan het interessant zijn. Francien kan meer over campagnes kan vertellen waardoor het bedrijf beter herkend gaat worden.

www.gendidesign.nl


Geplaatst

in

door