De Baan Op

Kennis maken met De Baan Op – 24 augustus

Xiomara Nap is kersvers ondernemer én lid van DenDolderCS. Zij nodigt iedereen uit voor een kennismaking.

Donderdag 24 augustus aanstaande nodig ik u graag uit vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur om kennis te maken. Kom netwerken, test uw kennis over de arbeidsmarkt en laat u inspireren!

Als nieuwe ondernemer in Den Dolder/Soesterberg laat ik u graag kennis maken met De Baan Op, mijn adviesbureau op het gebied van de arbeidsmarkt. Ondernemers kunnen bij De Baan Op terecht voor advisering rondom werving- en selectieprocessen, recruitmenttrainingen of advies over subsidie- en leer/stagetrajecten. Voor werknemers zijn de sollicitatietrainingen.

Vanuit passie  en overtuiging ben ik begonnen met De Baan Op. Als recruiter, adviseur en consultant voor uitzendbureaus, detachering-, werving- en selectiebureaus heb ik de arbeidsmarkt op vele manieren meegemaakt. Ik heb er nooit helemaal mijn draai in kunnen vinden, omdat ik echt overtuigd ben dat een vacature invullen meer dan commercie is: dit is verbinden van vraag en aanbod van mensen. Daarnaast is het niet alleen belangrijk dat de sollicitant goed voorbereid is op gesprekken, ook de werkgever zou dit moeten zijn. In dat laatste geval valt er vaak nog veel winst te behalen, zowel kostentechnisch als de perfect match met de nieuwe werknemer.

 

 

 


Geplaatst

in

door

Tags: