Netwerkprogramma


Eén van de doelstellingen van DenDolderCS is het bij elkaar brengen van ondernemers en ondernemende mensen. Daarvoor organiseren we verschillende soorten bijeenkomsten.

// tussen de sporen // borrel & meet-up

Maandelijkse borrel & inspirerende meet-up van ondernemers

Wanneer?  elke laatste donderdag van maand

Hoe laat? 17:00 tot 19:00 uur

Wat? Een expert met een leuk verhaal waardoor er een inspirerende meetup ontstaat.

Kom ook! Zet het alvast in je agenda!

Donderdag 11 april

Donderdag 23 mei

Donderdag 27 juni

Donderdag 26 september

Donderdag 31 oktober

28 november

Donderdag 19 december

Wat is er al geweest in 2019? 

Donderdag 31 januari

Christian Bouma: Transformation of building and businesses


Donderdag 31 januari // Transformeer je business // Christian Bouma

Op donderdag 31 januari geeft Christian Bouma // Studio C Architecten een presentatie bij DenDolderCS over de transformatie van gebouwen en het effect daarvan op zijn ondernemerschap.
Transformation of Buildings & Business

Christian laat zien hoe hij gebouwen heeft getransformeerd. Cases als: het Hirschgebouw en Applestore, Politiebureau Raampoort, Het Bimhuis en meer. En hoe dit effect heeft gehad op zijn business sinds de crisis.

“De crisis heeft me gedwongen na te denken over hoe ik aan werk kom, en is eigenlijk een “blessing in disguise” geweest,” aldus Christian.

Verder gaat dit persoonlijke verhaal van Christian over de ontwikkeling van architect 1.0 via 2.0 naar de architect 3.0 die hij nu is. Dit verhaal is niet allen van toepassing op architecten, maar op alle ondernemers!

Iedereen is welkom, dus neem relaties, klanten en gasten mee.

Inloop 17.00 uur
Start presentatie 17.30 uur
Borrel en netwerken 18.00 uur
Einde 19.00 uur

www.studiocarchitecten.nl

Donderdag 29 november // Maak indruk met je bedrijf //
door Francien van der Wardt – Gendi Design

Op 29 november geeft Francien een presentatie over haar Stappenplan voor Ondernemers en hulp bij campagnes voor je bedrijf. Een logo, huisstijl en website moeten naadloos aansluiten bij jouw visie, diensten en producten.

Als geen ander verstaat Francien de kunst van indruk maken.

17.00 uur inloop
17.30 uur presentatie Francien
17.45 uur borrelen, kletsen, netwerken

“Door de huisstijl stap voor stap te ontwerpen, komen de kosten niet in één keer, maar gefaseerd. Als startende ondernemer heb je alleen met mij te maken, waardoor de lijnen kort zijn. Ik kan me goed inleven in jouw situatie omdat ik niet lang geleden zelf ook een startende ondernemer was.”

Bent u (startende) ondernemer of kent u ondernemers attendeer hen dan op deze mogelijkheid bij DenDolderCS op de meet-up om kennis te maken met deze ervaren grafisch vormgever. Francien neemt je mee door een aantal stappen om zo geholpen te worden met je branding van je eigen bedrijf.

Ook voor bedrijven die al langer werken aan naamsbekendheid kan het interessant zijn. Francien kan meer over campagnes kan vertellen waardoor het bedrijf beter herkend gaat worden.

www.gendidesign.nlPas geweest:

8 september 2018 – Open Monumenten Dag ‘In Europa’

22 september 2018 –  Startersdag Zeist