W

Wat zijn dé manieren om als ondernemer aan financiële middelen te komen en welke nieuwe bronnen, buiten de traditionele banken kunnen worden aangeboord? Expert Jaap Koelewijn over de ‘Nieuwe Banken’ tijdens de netwerkborrel op 21 februari a.s. Start 17.00 uur. Iedereen is welkom, dus neem relaties, klanten en gasten mee. 

Jaap Koelewijn (1956) is hoogleraar Corporate Finance aan de Universiteit Nyenrode. Sinds 2000 is hij eigenaar van Financieel Denkwerk, zijn adviesbureau dat adviseert op het gebied van economie, beleggen en toezicht. Verder is hij toezichthouder en lid van verschillende beleggingscommissies.

Jaap Koelewijn zal kort de trends op het gebied van financiële middelen bespreken.

Waarom is het aantrekken van geld voor kleine en vooral startende bedrijven lastiger geworden na de crisis? Vooral banken trekken zich terug.

Hoe kan je als kleine ondernemer toch de middelen verkrijgen om te starten, investeren en te groeien? En welke rol heeft de directe omgeving (Family, fools and Friends) dan wel alternatieven, zoals crowd funding.

Wat zijn de voor- en nadelen van deze alternatieve bronnen, wat zijn de risico’s, vooral als het niet loopt zoals de ondernemer voor ogen had?

Als de bank wél wil financieren: waar moet je als ondernemer op letten?

Jaap zal openstaan om vragen te beantwoorden.

Iedereen is welkom, dus neem relaties, klanten en gasten mee.

Inloop 17.00 uur
Start presentatie 17.30 uur
Borrel en netwerken 18.00 uur
Einde 19.00 uur

http://www.financieel-denkwerk.nl/